Størst interesse for GLS seminarer i Aarhus i år

Stort udbud af foredragsholdere i verdensklasse på video ved Global Leadership Summit, der holdes i København den 25.-26. oktober og i Aarhus ugen efter.

Der er stadig stor interesse for det årlige Global Leadership Summit (GLS), som blev startet for 25 år siden af mega-church menigheden Willow Creek ved Chicago.

– Vi risikerer at have alt udsolgt i Aarhus, fortæller Søren Würtz, der er daglig leder af Global Leadership Network (GLN) i Danmark.

– Det går lidt langsommere i København, indrømmer han, men peger på, at tilmeldinger her plejer at komme i sidste øjeblik.

GLS er verdens største konference. Foredragene holdes i Willow Creek menigheden ved Chicago, hvor op til 30.000 deltager.

Derfra transmitgteres eller vises de forskud som video i 1375 byer fordelt på 128 lande og oversat til 60 sprog. 

Bill Hybels

Det var menighedens ledende præst, Bill Hybels, der opfandt konferencen for at gøre kirkelige ledere bedre egnede, og for at inspirere verdslige ledere med kristen etik. 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Desværre måtte han i april 2018 træde tilbage både som ledende præst og som leder af GLS, efter at han var blevet beskyldt af flere tidligere medarbejdere for upassende opførsel.

Men GLS fortsætter uden Hybels i ledelsen, og efter et dyk i deltagerantallet og de menigheder, som ville være med, kører GLS nu igen i de fleste lande.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Søren Würtz deltog selv i årets GLS i Chicago, og han siger at alt var som før – blot uden Hybels.

– De er meget ærlige om sagen, og der bliver ikke gemt noget af vejen.

Jeg havde taget min kone Lene og vores tre unge børn med, og hele familien var begejstret. Vi har også satset på, at talerne er i den yngre ende.

Der er ingen seniorer med i de talerprogram, vi har udvalgt, fortæller Würtz.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tallene

Talerne i de to danske GLS’er ses herover. Blandt dem er Bear Grylls, kendt fra tv-serien ”Running wild with Bear Grylls. Og der er 11 andre top-talere.

– Er der én af talerne, du specielt vil fremhæve?

Søren Würtz er daglig leder af Global Leadership Networks afdeling i Danmark.

– Personligt fik jeg størst udbytte af Jia Jiang, som lagde vægt på det her med, at gå efter et nej, når man ønsker et ja.

Men det er allesammen fremragende talere, siger Søren Würtz, som håber at få fyldt Kulturcentret op på Nørrebro, ligesom Citykirken i Aarhus.

Den danske komite for GLN består i øvrigt af Charlotte Dyhr (formand), Jette Back, Anders Michael Hansen og Andreas Matthew.

Desuden er der ca. 20 frivillige som hjælper med at gøre de to konferencer mulige.

Man kan læse mere om konferencen og tilmelde sig på gln.dk.