Sidste nyt om Udfordringen og Noahs Ark i Aarhus på søndag

Søndag, den 10. november kl. 16.00 holder Udfordringen et informationsmøde i Aarhus Valgmenigheds lokaler. Her kan man bl.a. høre sidste nyt om den videnskabelige undersøgelse af det mulige fund af Noahs Ark på Mt Ararat.

I forbindelse med gudstjenesten har Udfordringen en stand i foyeren for at skaffe nye abonnenter.

Om eftermiddagen har avisen fået lov at låne et lokale, hvor interesserede kan høre nyt om de mange initiativer, Udfordringen er med i. Bl.a. udgives der 1. december en juleavis i stort oplag, som læsere og menigheder kan uddele i deres områder for at gøre opmærksom på julens indhold.

Mange læsere spørger også til det store ark-fund, som blev gjort i 2008 og offentliggjort i 2010. I begyndelsen af 2020 ventes en international gruppe af arkæologer at bestige bjerget og undersøge fundet. De vil så endelig kunne verificere, om der er tale om et ægte fund med samme alder som den bibelske ark, osv.

Det vil redaktør Henri Nissen fortælle om og vise billeder fra, ligesom han vil svare på spørgsmål fra læserne.