Brugskunst fortæller om tro

Karina Raabjerg og OnlyByGrace fik en god modtagelse, da hun deltog med en bod på kvindekonferencen i Skjern Bykirke i november.

Karina Raabjerg står bag en ny webshop, OnlyByGrace, som sælger brugskunst og legetøj med klare kristne budskaber.

Den 26. november åbnede en ny webshop, OnlyByGrace. Indehaveren Karina Raabjerg har et klart mål om, at varerne skal hjælpe med at få sat tro på dagsordenen rundt i de danske hjem.

– Jeg ønsker at gøre det nemmere for alle at tydeliggøre troen i hverdagen. Den kristne tro kan have en tendens til at virke lidt udvandet i dag.

Jeg tror, at der er mange, som gerne både vil vise og blive mindet om troen i hverdagen, men de mangler simpelthen produkterne til det, siger Karina Raabjerg, der har arbejdet flere år interiørbranchen.

– Jeg har selv gået og søgt efter ting til mit hjem, som jeg kan udtrykke min tro med. Ting som kan minde mig om min tro i hverdagen, og som samtidig passer ind i et moderne skandinavisk hjem.

I sortimentet er der både brugskunst og legetøj, men også produkter til mennesker i sorg. Her i starten af julemåneden har det særligt være den traditionelle Christiansfeld Julestjerne og et moderne krybbespil i sort metal, der har fanget kundernes opmærksomhed.

Gud hjælper iværksætteri

Karina Raabjerg er vokset op i et kristent hjem i Ansager og har hele livet været personlig kristen. Hun er gift med Martin, har tre teenagebørn og deltager aktivt i det lokale menighedsliv i Hammerum.

I butikkens opstartsfase har hun på en særlig måde søgt og oplevet Guds vejledning.
– Det er en ret vild rejse, jeg er på. Hver gang jeg er stødt ind i udfordringer, hvilket sker ret ofte som iværksætter, så stopper jeg op og spørger Gud: Hvad skal jeg nu? Nogle gange går der et par timer, andre gange et par dage, og så har han svaret, fortæller Karina Raabjerg.


Artiklen fortsætter efter annoncen: