DR TV optager gudstjenester fra grænselandet

Kirken på Folding Kirkevej 2 i Brørup danner ramme om optagelser af to TV-gudstjenester den 21. januar. Foto: Wikipedia

– Kom og vær med til optagelserne tirsdag den 21. januar, opfordrer menighedsrådet i Folding Kirke.

DR TV sender ikke gudstjenesterne live. Derfor optager man også en fastelavnsgudstjeneste allerede den 21. januar.

Den første af de to gudstjenester fra Folding, nemlig fastelavnsgudstjenesten, skal sendes på DR 2 den 23. februar. Derfor inviteres både minikonfirmander, spejdere og en masse udklædte børn til at deltage. Prædikant er sognepræst Anna Jensen.

Den anden gudstjeneste, som optages om aftenen den 21. januar, sendes på DR 2 den 16. februar. Ved denne gudstjeneste prædiker sognepræst Signe Von Öttingen, Ribe over temaet: ”Sæt et sennepsfrø i grænselandet 100 år efter folkeafstemningen i 1920”.

Optagelserne

Menighedsrådet inviterer alle til at møde op i kirken klokken 16.00. Optagelsen af den første gudstjeneste starter fra kl. 16.30 og den anden gudstjeneste optages fra kl. 19.00. Imellem de to gudstjenester/optagelser er der sandwich mm. i Præstegården.
– Kom og fyld kirkebænkene med hele familien, børnebørn og naboer, opfordrer menighedsrådet i Folding.