Elever på praktik i hele verden

Efterskolen Alterna sender i år elever på missionteams til  både Afrika, Mellemamerika og Sydamerika.

Eleverne på Efterskolen Alterna kan i år vælge mellem tre destinationer, når de sendes ud på mission i den sidste del af skoleåret.  Her vil de få mulighed for at praktisere nogle af de ting, de har lært i årets løb i interaktion med lokale kirker, hvor man vil deltage i deres evangelisation og sociale arbejde.

– Vi kommer konkret til at besøge børnehjem, lave “prison ministry”, arbejde med børn og unge på gaden, yde support til kirker og organisationer, opføre drama og skuespil på store venues, såvel som på gadehjørner, vi kommer til at møde den dybeste regnskov og mest spektakulære natur, lyder det i opfordringen til at tage med på turen til Mellemamerika, der går til Mexico, Honduras og Colombia.

Teamet, der rejser til Sydamerika, vil besøge landene Bolivia, Paraguay og Brasilien, mens Afrika-teamet skal til Tanzania, Uganda og Rwanda.