Blændende skønhed eller naturlighed?

Allan Fisker.
Gudrunsvej 74, 5. mf.
8220 Brabrand

Der er så mange meget smukke kvinder i film, TV og uge- og modeblade. Et er film, noget andet er virkeligheden! Praksis er, at det stort set altid er udvalgte, meget smukke kvinder, man ser i medierne. Der er også dygtige og skønne kvinder, men valget af det ekstra billedskønne giver problemer. Utallige unge piger er slet ikke klar over, at de er dejlige, som de er!

Nogle prøver at sulte sig, får lavet kunstige operationer, lader sig fylde med silikone og andet med de risikoelementer, der er i det. Alskens usund kosmetik med parabener og lignende. Dyrt modetøj. Alt dette for at være atråværdige, de vil ligne andre, hvorfor det?

Udseende er ikke det vigtigste. Hvad er den smukkeste kvinde, hvis hun ikke er fornuftig, omsorgsfuld, omgængelig, økonomisk bevidst, hjælpsom, betænkeligt og kærlig, er huslig og kan lave mad, ansvarlig og venlig, naturlig, ikke er sladderagtig og hviler i sig selv, i stedet for i det ydre. Piger/kvinder, der har disse fantastiske egenskaber, får en mand, dette uanset om de er lidt tykke, har fregner, er hjulbenede eller har kalveknæ og bumser!

Naturlighed forsvinder ikke under en bruser, den er ægte og vidunderlig. Ægthed er et stort plus! Skønhed uden andet er tomhed!

All min pris går til de naturlige kvinder, jeg glædes ved at møde dem. Hver tredje danske pige har på et tidspunkt været selvmordstruet, det kan dokumenteres på nettet. Så dårligt ser de danske piger og kvinder ikke ud! Kvinder og mænd der hviler i sig selv er dejlige, ægte og vidunderlige at omgås!

Mænd er ikke altid så pyntesyge, men kan dog være det. Der er mere pral af deres mandighed, styrke og kunnen.Men her er det også mere vigtigt med ærlighed og naturlighed.Der er ikke mange kvinder, der er stolte over en pralerøv, eller skørtejæger, sådant er ikke holdbart.

Trofasthed, ærlighed, respekt, hjælpsomhed, ansvarlighed over for hende og børn, samt andre er det bedste grundlag for et godt forhold og liv.
Er det i grunden ikke det, vi alle ønsker?


Artiklen fortsætter efter annoncen:(Forkortet, red)