Dig og Mig i budapest

I maj kan ægtepar i moden alder kombinere et ægteskabskursus med en storbyferie i Ungarns hovedstad.

Som noget nyt tilbyder Felix Rejser nu en kombination af et parkursus og en storbyferie.

Når børnene flytter hjemmefra, begynder et nyt kapitel i parforholdet. Så er der brug for både et kursus og en forkælelsesferie.

Det mener Felix Rejser, som i samarbejde med Indre Missions Familiearbejde har taget initiativ til at arrangere en forkælelsesrejse med parterapi i den populære storby Budapest. Dermed samles par-kursus og storbyferie i en og samme pakke.

Under opholdet i Budapest vil der hver formiddag være kompetent undervisning med fokus på de nye muligheder og udfordringer i dette kapitel af parforholdet og livet sammen.

Efter undervisningen kan man nyde Budapest sammen som par, eller tage med på fælles oplevelser sammen med rejselederen.

Par-kursus

Fem formiddage samles deltagerne til undervisning ved præsteparret Hanne og Johannes Esmarch fra Videbæk. Her er der temaer som: kommunikation, værdsættelse, forventninger, det åndelige og seksualitet.

Undervisningsmodulerne efterfølges nogle gange af en paropgave efter frokost, og hele kurset indrammes med fælles introduktion og afslutning. På dette kursus vil det enkelte par primært være i fokus, men der bliver også mulighed for dialog.

Par-ferie og fællesture

Efter undervisningen kan man nyde Budapest sammen som par, eller tage med på de fælles oplevelser, som rejselederen Gitte Rasmussen udbyder. Alle dage bliver der mulighed for eftermiddags- og aftenture i Budapest. Her kan man fx. opleve Budapest Eye, sightseeing i Borgkvarteret, Den store Synagoge m.m.

Torsdag arrangeres en længere tur til Buda-bjergene, hvorfra der er smuk udsigt over byen.
Rejsen er en del af det nye koncept ”Felix Flex”, som giver mulighed for forskellige priser alt efter ønske. Gruppen rejser fra Billund, men det er muligt at få en billigere tur, hvis man selv finder til Budapest og møder gruppen dernede.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilmeldingsfristen er senest den 15. februar 2020. Herefter må man forhøre om plads. Selve rejsen foregår i perioden 17.-23. maj 2020.