Pernille Liland opfordrer til 40 dages bøn for 2020

Pernille Liland.

Nordisk Profetisk Netværk bruger skuddagen den 29. februar til at skyde en ny national bønnebevægelse i gang.

– Vi har udrustet en gruppe profet-vægtere til at køre live-bøn på Facebook på skift tirsdage og torsdage kl. 6.00 hele året fra 1. marts, fortæller Pernille Liland, som leder netværket.

– Den 1. marts starter også en global bøn- og faste-kampagne med Lou Engel som leder. Vi kobler os på i Nordisk Profetisk Netværk, og håber at bønnegrupper i alle kirker i landet vil stå sammen og være med.

Lørdag den 29.2 holder netværket derfor en profetisk konference med fokus på bøn, træning og et aftenmøde med forbøn, helbredeler og betjening i Horsens Pinsekirke som start på et National Bønne-år, fortæller Pernille Liland. Det skal være en kickstart på de 40 dages bønne- og faste-aktion.