Sammenligning af influenzaer

Ole Korsberg
Skovbyvej 26, Hoptrup
6100 Haderslev.

I 2009 under svineinfluensaen sagde myndighederne at ca. 3.000 ville dø i Danmark.
Dengang fandtes der heller ingen vaccine, men dengang døde kun 30 danskere. Selv om der stort set ingen restriktioner og frihedsbegrænsninger var i 2009.

I dag regner myndighederne, at der vil blive 580.000 smittede af coronavirus. 5% af dem, dvs. 2.900, vil blive alvorligt syge. Og hvis dødsprocenten bliver lige så høj som i Italien (44% – hvilket er usandsynligt) vil under 1300 dø af Corona i Danmark. Altså regner selv myndighederne med betydeligt færre døde end de regnede med under svineinfluenzaen.

Myndighederne regner altså faktisk med færre døde af Corona end af almindelig influenza i sæsonen 2017-2018. Her døde der nemlig 1.882. Og der var 7.667 indlagte, altså flere end myndighederne regner med i dag – nemlig 10%, dvs. 5.800 indlagte.

Corona-virusen skaber altså unødvendig panik. Frygten for Coronavirus vil forårsage mere lidelse end virussen selv.

Når det viser sig, at Corona-faren var meget overdrevet, vil politikkerne formentlig blot rose sig af, at det skyldes deres mange tiltag, at det ikke blev så slemt.

Og de vil tage æren for det lave dødstal og for, at sygehusene ikke blev overbelastede, selv om de i virkeligheden selv skabte frygt og hysteri og ødelagde vores samfunds-økonomi.

Jeg er selv en mand med et svækket immunforsvar, og altså i den såkaldte risiko-zone. Men jeg frygter ikke mere for denne influenza end for andre influenzaer. Kig på tallene.


Artiklen fortsætter efter annoncen: