Lækre beats og stærkt orgelarbejde

Power er nyeste udspil og faktisk det første hele album fra We Are Messengers. Tidligere har de udgivet tre EP’er. Power er en funky plade, og man skal næsten være bygget af sten for ikke at vrikke med tæerne eller vippe med hovedet – især til nummeret “Love”. Blæserne sidder lige i skabet, og dertil er der bare lækre beats og stærkt orgelarbejde.

Bandet turnerer i år med TOBYMAC. Ikke dårligt!

We Are Messengers er et ærligt band, som ikke er bange for at dele både det svære og det store. Der er en ægthed og en ligefremhed, som klæder de velproducerede popsange.

Sætningen You give love with no strings attached i sangen “Never change your mind” er den sætning, som har hængt mest fat efter gennemlytning af albummet Power.

Sangene Love og Never Change Your Mind er pladens highlights. Der er mange gode sange, og albummet lyder frisk og rummer en bredde både hvad angår genre og tekstunivers.

Fra simple country-sange til funky reggea-inspirerede numre over rock-electronica, og tekster med forskellige nuancer af inderlighed til andre, som rummer glæde og begejstring. We are messengers har begået et stærkt album med Power.

Albummet rummer 10 sange, samt en akustisk version af titelmelodien. Dertil er der et ReMix af sangen “Maby It’s Ok”, som Neon Feather har stået for. Neon Feather har tidligere remixet for TobyMac, Jordan Feliz og David Dunn med flere.

Derudover har han Steven Malcolm, som lægger sin vokal på nummeret. Det giver nummeret en anden farve, men det er strategisk placeret som et bonus track.


Artiklen fortsætter efter annoncen: