Coronaen – en Gud-given lejlighed?

Mogens Skibsted.
Bagværdvej 248
2880 Bagsværd

Herren har skabt Himmel og Jord. Jorden har Han givet til menneskenes børn, men Himmelen er hans, hvad der er mange, som ikke tænker på.

Gud ved om alt, hvad der sker på jorden, også om Coronaen ved Han alt. Så kommer spørgsmålet: Tillader Gud det for at få os mennesker i tale? Vi må tilbage til Peters Andet Brev, kap 2. vers 5, hvor vi læser om advarsler for os i kommende tider. Jesus har købt os og prisen blev betalt på korset.

Han elsker sin skabning, ligesom han elskede og tugtede sit ejendomsfolk, og førte dem sikkert igennem ørkenen til det forjættede land. Han tugter dem, Han elsker, derfor måske denne plage, en Gud-given lejlighed til at bede for os mennesker, hvor alt ikke er, som det plejer at være.

Alt er lukket ned, så det er en gylden lejlighed til, at Jesus kan føre os sikkert hjem til troen og til sin tid til det “forjættede land”, som er Himmelen.

Det gamle ord fra Bibelen: ”Søg først Guds rige og Hans retfærdighed, så skal alt andet gives dig i tilgift” gælder stadig. Derfor kan vi måske også snart vende tilbage til normale tider igen.