Den smalle og brede vej!

Du kan se plakaten og læse historien om tilblivelsen i Udfordringen uge 20. Eller køb plakat og hæfte på Hosianna.dk

Verner B. Andersen
8600 Silkeborg

Tusind tak Henri, du bragte dette alvorlige billede og omtale i Udfordringen i uge 20. Den vækker stærke minder frem hos mig, da vi havde det hængende i mit barndomshjem.

Som barn husker jeg tydeligt, når de talte om himmelvejen, så var den trang og smal, vi måtte passe os på ikke at gøre vejen bredere og bredere. Derfor var der mange ting som vi måtte forsage og ikke tage del i her i denne verden. Ja, det var næsten umuligt at leve ret og blive på den smalle vej.

Så det blev faktisk noget tungt at være en kristen. Ja, jeg husker tydeligt vores søndagsskolelærer, hun formanede os: ”Hvis I vil følge JESUS, så er det imod strømmen”. Det var ikke altid let for mig og min tvillingbroder, når vi så i tillæg til det blev kaldt for ”de hellige” i skolen, da var det godt at være to.

Alt det, som denne verden har at byde på på den brede vej, er jo forgængeligt og vil drage vort blik væk fra det evige mål.

Jeg spiller ofte sangen: ”I himlen er der mange ting, jeg længes at få se… men JESUS vil jeg møde først af alt…”

”Hvad gør det da, om solen har os brændt”, synger vi også…

Jeg vil opfordre jer til, tag og studér billedet grundigt, og læs skriftstederne grundigt, så vil du se, at den smalle vej er den bedste at gå, for det er den, der fører til det salige mål Himmelen – det er jo evigheden, det gælder for os mennesker. Prisen er jo betalt !


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Han (Jesus) går ved min side, han leder min gang, han bliver ikke træt, han som jeg, og nådig han vogter mig livsdagen lang, han svigter ej, svigter mig ej”, synger vi i en sang.
På rejsen hjemad, på den smalle vej. Velkommen hjem!

Så er vi dog mange på den smalle vej også, selv om de fleste har valgt den brede vej.