Ny kristen film vækker tro

Filmen ”I Still Believe” er populær blandt folk i hjemmekarantæne.

– Vi bliver ved med at høre om mennesker, som kommer til tro på Kristus eller bliver opmuntret og finder håb. Jeg er glad form, at vi fik filmen ud.

Det siger medinstruktøren Jon Erwin om den nye film I Still Believe, som måtte udgives på DVD midt under pandemien. Men ”I Still Believe” handler om ting, vi ikke kan kontrollere, og om tro midt i prøvelser. Netop derfor taler den til mange mennesker netop nu.

I Still Believe, som nu kan ses på DVD, Blu-ray og digital home video, havde premiere i USAs biografer den 13. marts. Filmen lå som nr. 1 på hitlisterne første aften og som nr. 3 for hele weekenden. Men en uge senere blev biograferne lukket, og producenten måtte udbyde filmen uden om biograferne.

Filmen handler om den kristne sanger Jeremy Camps korte ægteskab med Melissa, som døde af kræft, hvorefter Jeremy Camp skrev sangen I Still Believe (Jeg tror stadigvæk).

Jon Erwin håber, at mange kirker og familier vil se filmen og arbejde videre med dens store temaer: tro, bøn og selvopofrende kærlighed. Der er også udgivet studiemateriale til filmen på LifeWay.