Ny lærer på Oasehøjskolen

Thomas Hjort

Thomas Hjort er ansat som sports- og outdoor lærer på Oasehøjskolen fra den 1. august.

– Jeg er kæmpe fan af Guds fantastiske skaberværk og den unikke legeplads, han har givet os herude i naturen. Jeg brænder for at opleve den sammen med en masse unge mennesker, siger 34-årige Thomas Hjort.

Den nye timelærer er uddannet fysioterapeut og arbejder for Elitesport Silkeborg.

– Thomas er en ven af huset, og det seneste år har vi snakket om, hvordan han kan være med til at opkvalifere vores sport og outdoorliv, fortæller Steen Kristensen, der er forstander på Oasehøjskolen.

Thomas Hjort sidder med i bestyrelsen i VIVA Network, som er en global hjælpeorganisation for børn.

– Thomas er ikke bare god til at klatre i træer, han går også foran. Han var i Sydafrika med VIVA, hvor han spillede fodbold med en flok drenge, der var gadebørn i et udsat boligområde. Han er god til at skabe kontakt til andre mennesker igennem sport, siger Steen Kristensen.

– Målet er ikke, at vi skal have et elitefodboldhold, men at de unge bringer sig selv på banen og mærker Gud i naturen og sporten og sammen kommer tættere på Ham, siger Steen Krisentensen.