Nyt ansigt i Dansk Kristelig Sygeplejeforening

Nina Kjær Jensen

Ved Dansk Kristelig Sygeplejeforenings generalforsamling i marts måned blev Nina Kjær Jensen valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

– Jeg vil være med til at udvikle tiltag til gavn for medlemmerne med kristne værdier som omdrejning, siger Nina Kjær Jensen, som er uddannet sygeplejefaglig vejleder.

Hun har været afdelingssygeplejerske på plejehjemmet Søster Katinkas Hus i Aalborg og har taget en Socialfaglig Diplomuddannelse. I 2018 modtog hun Årets Demenspris.

– Som et menneske skabt af Gud er det afgørende, at jeg møder mit medmenneske som et uendeligt værdifuldt DU. Vi er altid hinandens næste, siger Nina Kjær Jensen.

I sin fritid har hun tidligere beskæftiget sig med børnearbejde og oprettelse af besøgstjeneste og aflastningstjeneste i Aalborg Menighedspleje.

Nina Kjær Jensen har sit ståsted i den katolske kirke og kommer i sin lokale folkekirke. Hun bor i Aalborg og er gift med Lars. Parret har tre voksne døtre og syv børnebørn.

Den siddende bestyrelse består nu af Grete Schärfe (formand), Miriam S.K. Mortensen (næstformand), Britta Eckhardt og Nina Kjær Jensen, mens Annette Langdahl er foreningens udviklingskonsulent. Ved generalforsamlingen trådte Maja Nielsen og Jannie Pedersen ud af bestyrelsen.