Verner tror på Plus-Oase i juli

Lejrchef Verner Andersen og gruppen bag Plus-Oase har ikke opgivet at arrangere en bibelcamping i uge 27.

– Selv om de fleste andre aflyser, har vi valgt at fortsætte i tro, mens vi beder om, at der bliver lukket op, fortæller Verner Andersen.

Til forskel fra de store kristne sommer-camps, som plejer at samle tusindvis af deltagere, har den nye Plus-Oase de første år samlet et par hundrede. Derfor håber initiativtagerne, at regeringen vil lukke op for, at flere deltagere må mødes efter den 10. maj – eller senest når tallene bliver justeret i juni.

– Vi skal selvfølgelig overholde reglerne, men vi har de sidste to år oplevet så megen glæde og velsignelse af denne lejr, at vi nødigt vil skuffe de over 150, som allerede har tilmeldt sig. Kun ganske få har meldt fra. Alle håber, at denne lejr bliver gennemført, siger Verner.

Gruppen opfordrer derfor til bøn for, at der bliver lukket op, så 3-500 må mødes. I alle tilfælde vil man sende møderne ud på tv via hjemmesiden Plus-Oase.dk.