Corona-hunger i Pakistan

Organisationen Love of God Ministry driver hjælpearbejde i Asien, hvor nøden er stor.

Missionær Zartaish i Pakistan holder et lille bedemøde, før hun deler mad ud. Jesus får æren.

– Kristne i Pakistan, som nægter at konvertere til islam for at kunne modtage nødhjælp, har hårdt brug for vores hjælp.

Det skriver danske Henrik Holm, som startede Love of God Ministry i 2017 efter sine to første ture til Pakistan. Han fortæller her om den aktuelle situation.

Henrik Holm

Kristne nægtes hjælp

Henrik Holm henviser til formaningen i Jakobsbrevet 2,15-17 om, at troen må vise sig i handling, og skriver:

”Nedlukningen pga. Corona har medført store forandringer for de kristne i bl.a. Pakistan, Indien, Bangladesh og Nepal. Kristne i de lande er i forvejen de laveste, fattigste og forfulgte, så når de bliver sendt hjem uden noget sikkerhedsnet, uden nogen støtte og løn, så bliver sulten en større trussel end en usynlig virus. At se sit barn gå sulten i seng må være frygteligt, og når det står på i mere end to måneder, så bliver det uudholdeligt.
I Pakistan gav den ny præsident ellers 13.000 PKR til hver familie, men da så de kristne mødte op for at få pengene, så fik de besked på, at pengene var klar til udbetaling, når de var konverteret til islam. Så hvis ikke vi som deres brødre og søstre hjælper, kan det få frygtelige følger.”

Pastor Emmanuel fra Inden er kørt ud med sin lille lastbil til et slumområde, hvor han deler madportioner ud.

Corona Hunger-kampagne

I denne situation har organisationen Love of God Ministry ført en Corona Hunger-kampagne på internettet og sendt hjælp til bl.a. de fire omtalte lande.

Tusinder af måltider er blevet delt ud, og vores kristne brødre og søstre har fået mad og håb. Men der er stadig millioner af brødre og søstre derude, som har brug for vores hjælp, skriver Henrik Holm.

Organisationen Love of God Ministry har lokale venner, der omsætter støtten til mad, som pakkes i portions-boxe og bringes ud til de fattige områder.

Lokale ildsjæle

Nogle laver mad og inviterer nabobørnene til at spise med, mens andre bringer madvarer ud til familier. Nogle af vennerne har børnehjem, og de har virkelig brug for støtte til at løfte det kæmpe ansvar, fortæller Henrik Holm, som her introducerer nogle af vennerne:


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Jeg mødte Zartaish, da jeg var i Pakistan i 2017, siden da har hun startet tre søndagsskoler og et sycenter, hvor hun lærer enlige kvinder at sy, så de kan tjene deres egne penge. Hun har delt mad ud i slumområder og til børnene i søndagsskolerne.

Maria er lærer på en kristen skole i Pakistan. Det koster penge at gå i skole i Pakistan, så Maria underviser de børn, hvis forældre ikke har penge til at sende dem i skole, tre aftner om ugen, så de også lærer at læse, regne og få undervisning om Jesus. Maria har lavet mad til alle nabobørnene under corona-nedlukningen.

Pastor Emmanuel og hans hjælpere er taget ud under en af de broer, hvor de hjemløse holder til. Her får en syg hjemløs et måltid mad.

Emmanuel er pastor i Indien og er vores samarbejdspartner der. Han har oprejst tre mennesker fra døden og har set store mirakler, hvilket har medført stor forfølgelse, bl.a. er hans bankkonti under opsyn af politiet. Og engang blev deres kirkebygning væltet, så tag og øverste halvdel af muren lå på jorden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han har flere gange fyldt sin lille lastbil med ris og grøntsager og kørt den ud i slumområderne og delt mad ud til alle kristne og hinduer.

Salomon i Nepal lavede mad til nogle bjerg-evangelister og gav dem en sæk ris med hjem til bjergene, så de kunne dele med menigheden der.

Det er bare 4 historier, men vi har sendt hjælp til mere end 35 små ministries, der er ingen som får løn for det her arbejde, vi gør det alle for at dele ud af LOVE OF GOD [Guds kærlighed],” fortæller Henrik Holm.

Love of God

I Danmark arbejder Love of God sammen med Rescue Teams, så der er orden med indbetalinger, fradrag osv.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I Randers holdt organisationen konferencer i 2018 og 2019 med talere fra England. Dette års konference, som var planlagt til at finde sted i sidste måned med en taler fra USA, måtte aflyses. Doyle Bradford vil komme senere, når der igen bliver åbne grænser, lover den danske grundlægger.

Han henviser til hjemmesiden, hvor man kan læse om de 10 ledere, som arbejder sammen med Love of God ministry, samt de over 20 andre, som blandt andet hjælper med maduddelingen.