Højskolen i Kolding skifter navn

Kommende forstander Lars Bo Olesen.

Kolding Internationale Højskole skifter navn til Højskolen Acts Acadamy. Det blev besluttet på et repræsentantskabsmøde d. 25. maj.

Navneændringen kommer i forlængelse af ansættelsen af Lars Bo Olesen, som bliver højskolens nye forstander pr. 1. august.

Hans primære opgave er at vende det vigende elevtal. Det vil han gøre ved bl.a. at genoplive højskolens vision om at være et ressourcecenter for kirker i Danmark og Europa. Det skal skinne igennem i skolens navn, mener den kommende forstander.

– Acts Academy inviterer til handling, til praktisk kristendom og til en fortsættelse af fortællingen om evangeliets fremgang i Apostlenes Gerninger, forklarer Lars Bo Olesen.

Faktisk har et navneskifte været på tale i flere år. Apostolsk Kirkes bibelhøjskole har nemlig hidtil heddet en ting på dansk og noget andet på engelsk (International Apostolic Bible College).

– Jeg har ønsket at skabe et udtryk og et navn, der klinger på både dansk og engelsk, og som siger noget om, hvem vi er, og hvad vi gerne vil, siger Lars Bo Olesen og fortsætter:

– Vi vil gerne være en skole, der skaber efterfølgere af Jesus, der er udrustet til at gøre en forskel og sprede Guds rige til alle dele af vores samfund.

I den nærmeste fremtid lancerer højskolen den nye hjemmeside www.actsacademy.dk samt et nyt logo.


Artiklen fortsætter efter annoncen: