Hvad står #Black Lives Matter for?

Ryan Bomberger mener, at BlackLivesMatter står for sort magt og ubibelsk anarki.

”Jeg støtter ikke #blacklives-matter-bevægelsen. De vil noget helt andet end det, jeg som kristen kan stå inde for.”

Det skriver den farvede debattør Ryan Bomberger i en klumme i Christian Post.

Ryan Bomberger, som er medstifter af The Radiance Foundation og forfatter til bogen Not Equal: Civil Rights Gone Wrong, skriver, at de voldelige optøjer efter George Floyds død har kostet flere uskyldiges død.

Han har selv samarbejdet med den sorte nationalistgruppe New Black Panthers omkring anti-abort kampagner. Men Black Panthers kamp for de ufødtes ret til livet er den eneste sag, Ryan Bomberger er enig med dem i, fortæller han i podcasten Life Has Purpose.

Nej til #BlackLivesMatter

– Bevægelsen #BlackLivesMatter er fjendtlig overfor evangeliet, fastslår Ryan Bomberger.
Grundlæggerne af #BlackLivesMatter Foundation (BLMF) er ekstremt venstreorienterede og kæmper for en radikal kulturrevolution. Ud fra BLMFs manifest nævner Ryan Bomberger her ti grunde til, at han ikke støtter BLM:

1. Præmissen om, at hvide ofte skyder sorte holder ikke. ”Ifølge FBIs seneste statistikker er der 11 gange større sandsynlighed for, at jeg bliver skudt af en med min egen hudfarve end af en hvid person,” skriver han. En undersøgelse fra 2019 fastslog, at hvide betjente ikke skyder tiere mod minoritetsgrupper end deres ikke-hvide kolleger. I 2020 er 76 sorte mænd blevet dræbt.

Det samme gælder 149 hvide (hvis død ikke nævnes i medierne) – og kun ni af de sorte dræbte var ubevæbnede.

2. BLM ønsker hverken tilgivelse eller forsoning – heller ikke for ting, der er sket i en fjern fortid. – Det burde være afgørende for kristne!


Artiklen fortsætter efter annoncen:3. Det hele handler om Black Power (magt til sorte). – Jeg elsker alle hudfarver, forklarer debattøren.

4. BLM ser homoseksualitet og transkønnethed som det normale. – Men Bibelen taler klart om køn – og det at elske ethvert menneske er ikke det samme som at elske alt det, ethvert menneske gør.

5-6. BLM går ind for fader-løse familier og kollektiv-strukturer. De kræver erstatninger for fortidens undertrykkelse. – Det må så indebære en regning til Demokraterne og Jim Crows slaveparti, påpeger Ryan Bomberger.


Artiklen fortsætter efter annoncen:7-10. BLM vil afskaffe fængsler og politikorps. De er anti-kapitalister, idoliserer Fidel Castro, Che Guevara og Malcolm X, som gik ind for vold og støttede foreningen Nation of Islam. – Men åbenbart betyder ikke alle sorte liv lige meget – for BLM kæmper indædt for retten til abort, slutter Ryan Bomberger.