Fårevejle Bibelcamping blev til havemøder i Gørlev

Mens de voksne sad ved bordene, legede børnene i udkanten af haven og et par teenagere fulgte med fra hængekøjen.

Solen skinnede og flaget vajede midt i haven, da Indre Mission på Vestsjælland i juli holdt to eftermiddagsmøder på Helle og Karsten Pedersens gård i Gørlev.

Sommerens bibelcamping i Fårevejle var blevet aflyst, og IM havde i stedet valgt at holde havemøder. Vejrmeldingen den 15. juli lød på regn, og værterne frygtede, at folk ikke kunne holde nok afstand inde i huset. Men bønnen om godt vejr blev hørt, og der var god plads til de ca. 45 voksne og børn i den store have, hvor stole og borde stod spredt.

Konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler Michael Nørgaard havde medbragt sit mobile højtaleranlæg, så

Søndagsskolekonsulent Michael Nørgaard brugte den 16. juli sit mobile højtaleranlæg, så alle i den store have kunne høre ham, selv om de sad spredt af corona-hensyn.

alle kunne høre ham, uanset hvor de var i haven. Mens de voksne sad til møde, legede en god flok børn stilfærdigt i udkanten af græsplænen.

Til havemøde nummer to, som fandt sted den 22. juli, kunne missionær Lennart Grønkjær Davidsen fra Slagelse benytte DFS’ højtaleranlæg, mens han underviste om Trosbekendelsen.

– Vi sang en del sammen, og der var en god og hyggelig stemning blandt børn og voksne, fortæller Helle Pedersen. Hun tilføjer, at folk også denne gang fik en dejlig solskinsdag i haven.