Oase Sønderjylland flytter

Robert Strandgaard Andersen fra Hjordkær taler søndag 9.8.

Den lokale afdeling af Dansk Oase i Sønderjylland flytter nu sine møder fra Tinglev Borgerhus til Bolderslev Missionshus.

– Det har været rigtig godt at være i Tinglev, men igennem de seneste år er der kommet flere børnefamilier til, så vi glæder os over, at der kan deltage op til 10-15 børn. Derfor er der brug for plads til børnepasning og børnekirke.

Derudover er der ønsker om, at vi kan vælge aftensmad til efter møderne, og disse behov kan opfyldes med de faciliteter der er i Bolderslev, fortæller Albert Friis fra den gruppe, der arrangerer møderne.

– Vi samles en søndag om måneden og har sideløbende stuemøde ca. en gang om måneden. Vi ønsker, at være et favnende, givende og helbredende fællesskab. Vi ønsker, der skal være plads til forskellighed og frihed, samt at de, der kommer, føler sig værdsatte, siger Albert Friis.

Det første møde er på næste søndag den 9. august kl. 14.30. Her taler sognepræst Robert Strandgaard Andersen fra Hjordkær om ”Øvelse gør mester”. Og Missionshuset ligger på Vestergade 5, 6392 Bolderslev. Mere på oasesønderjylland.dk.