Bogklub til forældre tilbyder nu flere forskellige abonnements-typer

Lohses dåbsklub sender relevante udgivelser ud til medlemmerne 1-2 gange om året alt efter abonnementstype.

Forlagsgruppen Lohses tilbud til forældre, ’Børnenes Dåbsklub’, har i mange år hjulpet forældre, bedsteforældre og faddere med at fortælle dåbsbarnet om troen på Jesus.

Børnenes Dåbsklub har indtil nu bestået af et abonnement, hvor giveren forærer dåbsbarnet to pakker om året, bestående af fortrinsvist bøger. Indholdet i pakkerne er tilpasset barnets alder.

Nu lanceres to nye abonnementsordninger, så giveren fremover kan vælge mellem tre abonnementer: Dåbspakke A, Dåbspakke B og Dåbspakke Ekstra. I de to nye abonnementsordninger – A og B – får barnet kun én pakke om året på dåbsdagen.

Bøgerne i de to abonnementer er forskellige, så man kan give søskende hver sin pakke.

– Flere givere har ønsket, at de kunne give forskellige dåbspakker til søskende. Det imødekommer vi med de nye abonnementsordninger, fortæller forlagschef Holger Skovenborg.

Det glæder blandt andet Dorte Møller Hansen fra Stenstrup, der bruger de nye valgmuligheder:

– Vi har i flere år foræret det samme abonnement til vores to børnebørn. Nu kan vi forære dem to forskellige abonnementer, så de ikke længere får de samme bøger.

Fælles for giverne er ønsket om at give troen videre til næste generation, hvilket de mange bøger, musikudgivelser og spil er en udstrakt hånd til.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg håber, at vi med dåbsklubben kan være med til at sætte spor i børnenes hjerter mange år frem, så dåben bliver en gave, de vil værdsætte højt resten af livet, slutter Holger Skovenborg.

daabsklub.dk kan man læse mere om de tre forskellige abonnementer, indholdet i pakkerne og de forskellige rabatter.