Familienetværk åbner i Silkeborg

Netværket er et partnerskab mellem Silkeborg Frikirke og Blå Kors Danmark.

Silkeborg Familienetværk er et gratis tilbud for både familier og enlige. Man mødes om aftenen tirsdage i lige uger. Foto: Jens Peter Engedal.

Fællesskab, fællesspisning og aktiviteter for både børn og voksne er på programmet i Silkeborg Familienetværk, som åbner den 18. august i Silkeborg Frikirkes lokaler på Thrigesvej 16 i Silkeborg.

Både familier og enkeltpersoner er velkomme i det nye netværk. Her kan man opleve at møde andre mennesker, som kender til en hverdag med problemer som fx ensomhed, psykisk sygdom, dårlig økonomi, skilsmisse, misbrug eller helt andre udfordringer, oplyser Blå Kors.

Hjælp til lokalsamfundet

Familienetværket er et gratis tilbud til familier og enlige og er et partnerskab mellem Silkeborg Frikirke og Blå Kors Danmark, forklarer projektleder Trine Lodberg Jensen. Hun håber, at netværket bliver taget godt imod i byen:

”Vi glæder os rigtig meget til at sætte Familienetværket i gang her i Silkeborg. Det har været et stort ønske for kirken at bidrage ind i vores lokalsamfund. Vi fik den kæmpe mulighed at lægge lokaler til Frelsens Hærs juleuddeling her i december, hvilket åbnede op for at møde nogle af de familier, som vi gerne vil lave Familienetværket for,” siger Trine Lodberg Jensen.

Fællesskab og grillfest

Udover diverse sjove og hyggelige aktiviteter for både børn og voksne vil der nogle gange også være særlige arrangementer med hjælp til udfordringer i dagligdagen. Det kan fx være inspiration til hverdags- og familieliv, børnenes skolegang, økonomi, helbred, velvære, sundhed og relationer.

”Familienetværket er et sted, hvor vi kan snakke og hjælpe hinanden med forskellige udfordringer. Og så ligger det os meget på hjerte, at vi mennesker har brug for hinanden.

Alle mennesker har brug for relationer – derfor bliver Familienetværket et sted for venskaber, netværk og relationer. Det bliver fantastisk at åbne dørene og sige: Velkommen til dit og mit fælles fællesskab,” forklarer Trine Lodberg Jensen.

Til opstarten den 18. august inviteres alle interesserede til grillfest med sjove lege for børn og voksne og masser af sommerhygge.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Familienetværket i Silkeborg er det 19. partnerskab i rækken mellem Blå Kors og en lokal kirke. Det første parnerskab blev etableret i 2017 i Aarhus.

Silkeborg Familienetværk mødes tirsdag i lige uger fra kl. 17-19.30.