Nye bestyrelsesmedlemmer

Peter B. Olsen

Peter Bruun Olsen, Kolding, og Henrik Nygaard Andersen, Esbjerg, er valgt som nye medlemmer af bestyrelsen for Udfordringen. De to nye afløser Karsten Bach, Karlslunde.

Peter B. Olsen er selvstændig erhvervsdrivende og fungerer som virksomhedskonsulent indenfor erhvervsøkonomi, marketings- og forretningsstrategier, medarbejderudvikling og workshops.

Han er oprindelig bankuddannet hos Provinsbanken (nu Danske Bank) og har arbejdet i en lang årrække som erhvervsrådgiver Vestjysk Bank og seneste hos Sydbank.

Kirkeligt er han tilknyttet Apostolsk Kirke og har gennem en årrække været bestyrelsesformand for friskolen Lykkegårdskolen i Kolding. Han har også taget en DTS (Discipel Træning Skole) og har efterfølgende været staff hos missionsorganisationen Youth With A Mission – på Hawaii. Peter er gift med Tenna, som er musikpædagog, og de har 3 voksne børn.

Henrik Nygaard Andersen

Bestyrelsen har desuden suppleret sig med sognepræst Henrik Nygaard Andersen, Esbjerg.
Han er sognepræst (kbf) i Esbjerg og har tidligere haft embede som bl.a. sygehuspræst og sognepræst i et landsogn.

Han er oprindelig uddannet cand.mag. og har tidligere været gymnasielærer. Henrik Nygaard Andersen interesserer mig meget for digterpræsten Kaj Munk og har skrevet bøger om ham, bl.a. ”Opgørets Dramatiker” og ”Størst er Barnet”.

Henrik er gift med Laila, som har eget firma. De har 4 børn i alderen 17-24 år. I sin fritid går han op i fodbold og er medlem af en løbeklub. Han har bl.a. løbet en halvmaraton.