Bedemarch i Washington D.C.

– Kun Gud kan redde USA fra vor tids åndelige mørke, fastslog Franklin Graham før bedemarchen i Washington D.C.

– I denne march råber vi til Gud om at helbrede vort land, sagde evangelisten Franklin Graham om den knap 3 km lange bedemarch i Washington D.C. den 26. september.

I et telefoninterview med The Christian Post fortalte evangelisten om vigtigheden af at bede for heling af den dybe splittelse i det amerikanske samfund. Problemerne er blevet øget af COVID-19 pandemien med nedlukkede virksomheder og flere arbejdsløse.

”Jeg tror, det har nået kogepunktet for mange mennesker. Vi har set uretfærdighed i gaderne og i nogle af vore lokalsamfund. Folks frustrationer bliver ikke hørt, og de bliver marginaliserede. Det virker, som om alt dette koger samtidig,” forklarede Franklin Graham, som også mener, at spændingerne øges af politiske årsager i valgåret.

Men ingen mennesker kan løse problemet med det åndelige mørke i Amerika. ”Hverken Republikanerne eller Demokraterne kan løse problemet. Kun Gud kan gøre det,” understregede evangelisten.