Mission Afrika livestreamer årsmøde-fest fra tre steder

Biskop Henrik Wigh-Poulsen taler i Vor Frelser Kirke,Vejle

”Når troen smitter” er temaet for Mission Afrikas årsmødefest den 12. september 2020. På grund af coronapandemien holdes festen med livestreaming fra både Vejle, Herning og København S.

Corona har ført til katastrofale tilstande i de afrikanske lande. Hygiejnen og økonomien er voldsomt udfordret. Men Mission Afrika har været i stand til at hjælpe med nødpakker og information om hygiejne.

Dette ses blandt andet i et projekt i Mali, hvor kvinder får støtte til at lave deres egen sæbe og sælge den til andre kvinder. Dermed får de opbygget et netværk og lærer andre om hygiejne. Projektet er blomstret under corona, og gør det muligt for folk at få råd til sæbe.

Denne og mange andre historier bliver fortalt på årsmødet den 12. september.

Kid Mkandawire holder trommefest i Herning Bykirke

Én fest – tre lokationer

”Vi har været nødt til at træffe nogle forholdsregler pga. corona. Derfor har det været nødvendigt at flytte festen fra én til tre lokationer. Men det er en fin mulighed for, at vi igen kan komme ud til vore mange medlemmer og venner rundt omkring i Danmark,” fortæller generalsekretær Henrik Engelbrekt Refshauge.

Der vil være oplæg ved biskop i Aarhus stift, Henrik Wigh-Poulsen, generalsekretær Henrik Sonne Petersen fra Dansk Missions Råd samt Søren Dalgaard fra Folkekirkens Mellemkirkelige Råd, og Kid Mkandawire fra Malawi sørger for trommefest.

Årsmødet bliver både afholdt og livestreamet fra Herning Bykirke: Poppelvej 3a, 7400 Herning med live repræsentantskabsmøde og trommefest ved Kid Mkandawire; Vor Frelser kirke, Strandgade 2a, 7100 Vejle – med biskop Henrik Wigh-Poulsen.

Generalsekretær i DMR Henrik Sonne Petersen taler i Solvang Kirke.

Her er der et ekstra programpunkt for frivillige i Mission Afrika; samt Solvang kirke, Remisevej 10-12, 2300 København S. med live tale ved generalsekretær Henrik Sonne Petersen, Dansk Missions Råd


Artiklen fortsætter efter annoncen:For yderligere information se hjemmesiden.