17.000 babyer har overlevet en abort siden Roe vs. Wade

Siden USA for 40 år siden vedtog abortloven Roe V. Wade, vurderes over 17.000 babyer at have overlevet et abortindgreb.

Det vurderer grundlæggeren af Abortion Survivors Network, Melissa Ohden, som afslørede statistikken i forrige uge. Hun fastslog under et virtuelt vælgermøde, at USA er blevet så infiltreret med abort-udbydernes dagsorden, at de overlevendes historier bliver ”fejet under gulvtæppet af medierne og alle andre”.

– Det formodede antal abort-overlevere siden Roe vs. Wade er baseret på det antal, som CDC (som svarer til SSI i Danmark, red.) nævnte for lang tid siden, da de sagde, at der i gennemsnit var en baby om dagen, der overlevede en abort.

Derfor bliver tallet siden Roe versus Wade 17.155. Præsident Trump har lovet at beskytte abortoverlevendes ret til behandling gennem lovgivningen, og det er nødvendigt, fastslog Melissa Ohden.

“Folk tror ikke, loven er nødvendig, men jeg står her for at fortælle jer, at det er den,” sagde Melissa Ohden, som selv overlevede en abort i 1977.

Sidste fredag udstedte Trump dekretet “Executive Order on Protecting Vulnerable Newborn and Infant Children”, som sikrer svagelige nyfødte og abortoverlevendes ret til behandling.