Kinesisk lærebog: Jesus dræbte kvinden, der var grebet i hor

Beretningen i Johannesev. 8, hvor Jesus opfordrer ”den syndfri” blandt sine modstandere til at kaste den første sten mod en kvinde, der var grebet i utroskab, er blevet helt omskrevet i en kinesisk lærebog. Her hævdes det, at Jesus selv dræber kvinden, idet han siger, at han også selv er en synder.

Lærebogen er udgivet af regeringens forlag University of Electronic Science and Technology Press, og bruges til undervisning i professionel etik og lovgivning, oplyser Union of Catholic Asian News.

I Johannesevangeliet forlader kvindens anklagere stedet en efter en, og Jesus siger til hende, at han heller ikke fordømmer hende. Derpå sender han hende væk med ordene: ”Gå du blot, men synd fra nu af ikke mere”.

En katolik har lagt den kinesiske udlægning på de sociale medier for at vise, hvordan kommunistpartiet fordrejer sandheden og sætter kirken i et dårligt lys, skriver UCA News.