’Passion II bliver historiens største!’

Mel Gibsons ”Passion II, som skal handle om Jesu opstandelse, bliver den største film i filmhistorien, lover Jim Caviezel.

Efterfølgeren til Mel Gibsons film ’ The Passion of the Christ’ er undervejs. Den nye film, som handler om opstandelsen, ”bliver verdenshistoriens største film”.

Det lover skuespilleren Jim Caviezel, der blev lagt på is af Hollywood efter at have spillet hovedrollen i den første Passion-film.

I et interview med Breitbart News Daily fortæller Jim Caviezel, at han også har hovedrollen i den nye film. Samtidig fortalte skuespilleren om sin tro, og hvad den har betydet for hans karriere.

Jim Caviezel, som netop nu er aktuel med filmen Infidel, fortæller, at han kom på den sorte liste i Hollywood, fordi han havde spillet Jesus. Samtidig følte han ikke, at han kunne andet end forsvare Mel Gibsons Jesus-film.

”Jeg måtte kæmpe for at overleve. Men filmen eksploderede. Den sprængte alle rammer…Det at være skuespiller er min gave – den har jeg fået fra Gud. Og jeg oplevede, at troen var langt større end filmindustrien og Hollywood og større end Republikanerne eller Demokraterne eller noget andet.” Jim Caviezel er overbevist om, at den nye film om opstandelsen har et vigtigt budskab til vor tid.

Jim Caviezel som havde rollen som Jesus i The Passion

”Det er så vigtigt i denne tid. De laver film som Marvel Comics, og man kan se Superman. Men man kan ikke se Jesus. Jeg skal spille den største superhelt, der nogensinde har eksisteret,” fastslår skuespilleren. Han tilføjer, at Hollywood er fjendtligt stemt over for alle bibelske film, selv om disse scoorer højt blandt biografgængerne.

Filmen Infidel

Filmen Infidel handler om forfølgelse af kristne.

Jim Caviezels nye film, Infidel (vantro), handler om en amerikansk kvinde, hvis forældre blev idømt ti års fængsel i Iran anklaget for spionage. Dabrina Bet-Tamraz, som selv måtte flygte til Europa, tryglede i 2018 FNs menneskerettighedsråd om hjælp til forældrene, hvis ”forbrydelse” er, at de har været ledere af en pinsekirke i Teheran.

I Infidel spiller Caviezel en kristen blogger, som rejser til en konference i Kairo. Her bliver han involveret i en kamp på liv og død om tro og frihedsrettigheder.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kæmp for trosfrihed

Jim Caviezel advarer nu ifølge Life SiteNews kristne om, at de er nødt til at kæmpe mod ”sekulære ekstremister”.

”Hvis kristne ikke kæmper idag, ville du ønske, at du aldrig havde vidst, hvad demokrati er. Den kristne livsstil vil snart være fortid. Vi taler om massive, massive forfølgelser,” advarer skuespilleren.