35.000 mødtes til bøn for USA

Let us Worship med pastor Jentezen Franklin (billedet) og lovsangsleder Sean Feucht samlede 35.000 i Washington D.C.

35.000 kristne mødtes i Washington D.C. den 25. oktober for at bede for USA i forbindelse med pandemien og præsidentvalget.

De mange kristne mødtes til Let Us Worship i National Mall, skriver The Christian Post.

Ny Jesus-bevægelse

Arrangementet var nr. 45 i musikeren Sean Feucht’s turné Let Us Worship, som samler titusinder til det, der kaldes ”en ny Jesus-bevægelse” i USA.

Feucht har bevidst holdt arrangementet i de amerikanske byer, der har været mest præget af vold og uroligheder i år, fx. Seattle, Minneapolis og Portland, Oregon.

Protest mod nedlukning

Musikeren forklarer, at Let Us Worship i nogen grad er opstået i sorg over nedlukningen af kirker under pandemien. Han nævner, at fx. Californiens guvernør blandt andet forbyder sang. Disse restriktioner har skræmt mange kristne, men Kirken skal ikke består af frygtsomme mennesker, fastslår Sean Feucht.

Arrangementet i Washington D.C. provokerede blandt andre nogle satanister, som smed en spand blod i hovedet på en kenyansk-amerikansk præst blandt deltagerne.

Søndag skrev Sean Feucht på sin facebookside: ”I kan ikke holde vores glæde nede, djævle. 35.000 mødte op for at proklamere navnet Jesus over vort lands hovedstad. Gud vinder altid!”