Bogklubbogen i næste uge

Udfordringen udgiver den hollandske ark-bygger Johan Huibers’ fascinerende livshistorie på dansk.

Næste uge modtager medlemmer af Udfordringens bogklub bogen ”Søsæt dit drømmeskib” sammen med avisen.

Det er en spændende selvbiografi af Johan Huibers, der næsten ene mand byggede en ark – først i halv størrelse, så i hel…!

Men bogen handler ikke kun ark-byggeriet, men om en rigtig macho-mands spændende tros-udvikling. Hans kærlighed, fristelser, fejltagelser og skuffelser…

Vi følger ham i genopbygningen af Bosnien og Albanien.

Vi er med ham i Etiopien, hvor han forsøger at skaffe rent drikkevand til de fattige – og må kæmpe imod korruption og ufattelig egosime.

Alt sammen forbereder ham til at gennemføre den overnaturlige – måske profetiske drøm, – han oplevede en nat i 90’erne. Han stod på en stor båd og sejlede ud i mørket, mens vandmasserne skyllede ind over Holland…

Dette er en bog, som også vil appellere til håndværkere og praktiske mennesker, som måske ikke gider læse teologiske bøger.

Her handler det i stedet om, hvordan man vender en 85 ton tung LASH-pram, hvordan man skjuler en ark for byens rådmand, eller hvor man finder en savemaskine, der ikke koster 60.000 Euro.


Artiklen fortsætter efter annoncen:264 sider. Farvefotos. Oprindelig pris 228 kr. Nu 148 kr.
(Klik på Denne tekst for at bestille den i Hosianna.dk)

Men abonnenter og bosiddende i Danmark kan modtage bøger 4 gange årligt for kun 50 kr. stk.
Tilmeld dig på udfordringen.dk/bogklub senest tirsdag d. 10.10. kl. 12, så får du også denne bog med avisen på lørdag-søndag.

Husk at indbetale mindst 50 kr. pr. bog eller 200 kr. årligt til MobilePay nr. 22 50 16 – eller konto 7040-000 2115631 – mrkt. bogklub.


Artiklen fortsætter efter annoncen: