Mission Julegave hjælper hundredvis af familier

I frikirken København Vineyard kan udsatte igen i år vælge gratis julegaver. Sidste år kom hele 234 familier forbi, og 785 børn fik gaver udleveret og pakket ind. I år skal de dog huske at bære maske.  Foto: Christian Mercier

På trods af begrænsningerne fra COVID-19, har frikirken ’København Vineyard’ på Nyvej 7, Frederiksberg C, for niende år i træk gjort klar til at uddele gratis julegaver til mindre godt stillede familier i uge 49.

Sidste år fik 234 familier og 785 børn julegaver. I år er der sørget for ekstra god afstand i kirken, masser af sprit og et tilmeldingsmodul, for at imødekomme lovkravet om ikke at mødes for mange mennesker.

Så folk i kirken er spændte på, hvor mange der kommer, for igen i år er der samlet masser af legetøj ind fra Københavns-området.

København Vineyard har dog også holdt Corona-venlige gudstjenester de seneste måneder, så de har allerede opnået en vis rutine i at håndtere regeringens restriktioner.

Håbet med Mission Julegave er, udover at give en hjælpende hånd, at invitere gæsterne med til sociale arrangementer, netværksgrupper og gudstjenester.

Derudover bliver der også ofte bedt for hinanden, snakket om livet og dannet mange nye relationer.