Tidligere Krifa-chef ansat i Mission Afrika Genbrug

Morten Josefsen

Mandag 9. november 2020 startede Morten Josefsen som konsulent i Mission Afrika Genbrug. Han skal være med til at udvikle den nu 36-årige forretning.

”Morten er en dygtig netværker og har nogle kompetencer, som supplerer os tre andre i genbrugsteamet utrolig godt,” fortæller leder af Mission Afrika Genbrug, Bente Mikkelsen Pahus.

Fra sit tidligere arbejde har Morten Josefsen en bred erfaring med salg, markedsudvikling og ledelse inden for forskellige brancher. Tidligere har han været markeds- og salgschef i Krifa, og senest kommer han fra et job i GAIS. Uanset jobtitlen har det altid handlet om mennesker, salg og ledelse.

Morten Josefsen har selv deltaget på flere af det tidligere Sudanmissionens lejre som ung og har familie, der har været udsendt som missionærer i Nigeria.

”Jeg glæder mig til at kunne bidrage til den vækst, der allerede er eksisterende, og håber, jeg kan bidrage med berigelse af udviklingen på organisationsområdet og med udvikling af de frivillige.

Jeg glæder mig til at fokusere på, at vi skal lykkes sammen med de 1800 frivillige i de 63 butikker,” siger den nye udviklingskonsulent i Mission Afrika Genbrug.