Fra bilforretning til skoleliv

Martin Boesenbæk

Efter 19 år som forretningsfører på Mariager Høj- og Efterskole har Ivan Jeppesen takket ja til stillingen som chefkonsulent i Højskolernes Hus i København. Hans afløser i Mariager bliver den 44-årige Martin Boesenbæk.

Martin har i 10 år arbejdet for familievirksomheden A. Boesenbæk A/S – Peugeot og Citroën i Give. Han er uddannet kontorassistent med speciale i administration og har en BA i Finance & Economy.

Martin er gift med Kamilla, og parret planlægger inden for nær fremtid at flytte fra Give til Mariager med deres fire børn. Det er ikke første gang, Martin har adresse i byen, da han både har været elev på efterskolen i to år og senere boede på højskolen, hvor han mødte Kamilla.

Allerede den 1. december starter Martins nye job i skoleverdenen. Han er dog allerede på skolen i løbet af november, hvor Ivan Jeppesen vil sætte ham ind i de grundlæggende områder af jobbet.

– Han vil helt sikkert se noget, vi ikke har tænkt på, og det er altid sundt og godt med nye øjne på organisationen. Der bliver tid til, at Martin kan sætte sig ind i regler og lovgivning for høj- og efterskoler, og vi er helt trygge ved at overlade det økonomiske ansvar i hænderne på ham, fastslår efterskoleforstander Morten Iversen.

I forbindelse med Ivans afsked vil der blive afholdt en reception den 30. november, som desværre er for en lukket kreds på grund af Corona-restriktioner. Alle er dog velkomne til at sende en tak til Ivan ved at kontakte de to forstandere på Mariager Høj- og Efterskole.