Bedehus-samling udsættes til uge 15

Men også i den kommende uge 5 bliver der tre aften-samlinger over internettet.

Bedehus Danmark holder normalt en bedeuge på Kolding Internationale Højskole i uge 5.

Det kan man ikke gøre i år på grund af de skrappe restriktioner. Derfor er programmet for seminar-ugen på højskolen foreløbig flyttet til uge 15 – dvs. midt i april.

Til gengæld udsender Bedehus.dk en række zoom-møder på nettet, som forbederne kan deltage i, hvis de er tilmeldt.

Mandag medvirker Lars Bo Olsen, ledende præst i Åbenkirke Herning – og forstander på Højskolen Acts Academy, Kolding.

Tirsdag medvirker Lucinda og Michael Rasmussen, ledende præstepar i Næstved Bykirke.
Onsdag medvirker Júrgen Galonska, ledende præst i Citykirken Århus.

Vi er ikke ligegyldige

I oplægget til forbønsugen lægges der op til, at man bruger den kommende uge 5 til at bede for, at Danmark og de andre nationer bliver formet af Guds Rige.

”Vi er som kristne ikke en ligegyldig parentes i samfundet, men kan med iver og engagement involvere os i at fremme og virke det bedst mulige, for at Guds velbehag og velsignelse kan forblive og styrkes over vores land,” opfordres der.

Folkehavet bruser

”Begivenhederne omkring os – ”folkehavet som bruser” i den ene nation efter den anden – kalder på at forstå tiderne. Også her er Guds profetiske tale ind i tiden så afgørende.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Politisk synes meget at være ude af kontrol for lederne, både på europæisk og internationalt plan; rådløshed spreder sig, ligeså antisemitisme.

Partier med et fravalg af tro er på vej til at berøve mennesker deres frihed til at vælge et liv med personlig mening, og til at forholde sig til livet fra andre vinkler end deres.

Så meget mere vokser vores ansvar i den åndelige verden,” lyder opfordringen til kristne, der ønsker at bede for deres land og for verden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Seminar i uge 15

I uge 15 håber Bedehus Danmark så at kunne gennemføre en fysisk bede-samling.
Her kan man bl.a. høre foredrag af Derek Mutungu, Zambia, Patrik Sandberg, ”Sverigsbönen”, Kenneth Kühn, præsterne Lucinda og Michael Rasmussen, John Nielsen og Bedehus.dk teamet.

Her inviteres også en folketingspolitiker, samt Frikirkenets generalsekretær Michael Laursen.