Vitaminer til parforholdet

Indre Mission og Luthersk Mission tilbyder online parkursus i februar-marts.

Nedlukningen giver folk mere tid derhjemme om aftenen. Det er en anledning til at styrke parforholdet, mener Indre Mission og Luthersk Mission, som nu inviterer alle interesserede par til 7 online kursusaftener i februar og marts 2021.

IMs landsleder for Familiearbejdet Gitte Rasmussen og LMs Familiekonsulent Kristian Andersen vil være værter alle de syv aftener. På kurset anvendes et materiale, som er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne værdier og principper.

Men alle, som gerne vil vokse tættere sammen som par, og som ønsker at ruste parforholdet til fremtiden, er meget velkomne til at deltage, understreger arrangørerne.

Oplæg og par-samtaler

Aftnerne vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne, samt et videooplæg på engelsk (som er tekstet på dansk). Herefter har deltagerne individuelle parsamtaler med hinanden hjemme i stuerne. Aftnerne veksler mellem oplæg og 4-5 små samtale-sessioner.

Man kan læse mere om materialet og konceptet på www.ægteskabskursus.dk

Materialer

Undervisningen er gratis, men alle deltagere skal købe kursushæftet, som er på ca. 150 sider. Det kan bestilles på www.mediacellen.dk, og koster 340 kr. for 2 hæfter inkl. forsendelse.

Man kan også få tilsendt materialet som en PDF-fil, og printe den ud i 2 eksemplarer for 100 kr. Det er vigtigt, at begge deltagere har et eksemplar, da der findes en del øvelser til hvert emne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der bliver ikke debat og samtale i det virtuelle rum. Samtalen foregår udelukkende hjemme i folks stuer, så på den måde er det meget anonymt. Der kan dog stilles afklarende spørgsmål i chatten undervejs.

Kurset foregår den 3. febr. – 10. febr. – 24. febr. – 3.marts – 10. marts – 17. marts – 24. marts i tidsrummet: kl. 20.00 – 21.45

Man skal ikke holde sig tilbage, hvis der er enkelte aftener, hvor man ikke kan deltage. Arrangørerne vil gerne sende links til videoerne til de aftener, hvor man er forhindret, så man kan få det hele med.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Tilmelding

Tilmelding er nødvendig, og skal ske til enten Gitte eller Kristian på hhv. gra@imh.dk – ka@dlm.dk.

Ved tilmelding skal man oplyse navne og den email-adresse, der skal sendes online-link til. Man skal også skrive, om man selv bestiller de 2 hæfter, eller om man vil have materialet tilsendt som en PDF-fil.

Arrangørerne håber, at mange har lyst til at deltage på kurset. De understreger også, at man er meget velkommen til at invitere andre med.