Hvem skal modtage Omsorgsprisen 2021?

Dansk Kristelig Sygeplejeforening efterlyser kandidater til prisen.

Louise Hjortlund Tetsche, sygeplejerske og afdelingsleder på Brønderslev Psykiatriske Sygehus, vandt Omsorgsprisen 2020.

– Vi efterlyser rollemodeller for en værdig pleje med høj faglighed, medmenneskelighed og nærvær. Begrundede indstillinger skal indsendes inden den 1. marts, skriver Dansk Kristelig Sygeplejeforening.

Coronapandemien har presset omsorgen. Derfor er det vigtigt at påskønne de gode rollemodeller, mener DKS. Her forklarer de, hvordan man indstiller en kandidat:

1. Find – evt. sammen med dine kolleger – en sygeplejerske, social- og sundhedssassistent eller en social- og sundhedshjælper, som du oplever som en rollemodel mht. at yde en værdig pleje med høj faglighed og fokus på medmenneskelighed og nærvær.

2. Medlemskab af Dansk Kristelig Sygeplejeforening er ikke et krav for at blive indstillet eller for at indstille en kandidat. Og det er ingen hindring, at man tidligere har indstillet en kandidat. En kandidat kan godt nomineres mere end én gang.

3. Send kandidatforslag sammen med begrundelse for dit/jeres valg til medlem af priskomiteen Johanne Marie Løvschal jmloevschal@gmail.com senest mandag den 1. marts 2021.

Man skal også medsende oplysninger om: Navn, stilling, arbejdssted og kontaktoplysninger for både den indstillede og den/de, der indstiller en kandidat til prisen.