Dr. theol. holder online seminar om det kristne menneskesyn

Dr. theol. Kurt Christensens seminar livestreames fra Christianskirken i Aarhus.

Kurt Christensen, der er professor og dr.theol. ved Menighedsfakultetet i Aarhus, holder online seminar om: ”Det kristne menneskesyn under beskydning!” Seminaret livestreames fra Christianskirken i Aarhus den 22. februar 2021, kl. 19.30.

I omtalen af seminaret hedder det:

”Det kristne menneskesyn er på en lang række områder under beskydning. Vi vil fokusere på to: Kønsidentitet: Findes der mere end to køn? Hvad afgør kønnet – kroppen eller tanken? Euthanasi:

Kan livskvaliteten aftage så meget, at det berettiger til dødshjælp?

Her er der nogle emner, der sætter tingene på spidsen og fører kristendommen ud i de yderste argumentationsrækker.”

Det er nødvendigt at tilmelde sig til det gratis seminar. Det gør man på: https://pladsikirken.ticketbutler.io/da/e/seminar-1 eller via Christianskirkens hjemmeside. Alle tilmeldte får tilsendt link til seminaret, der livestreames fra kirken.

Kurt Christensen blev dr. theol. i Oslo i 1994. Han har undervist i systematisk teologi ved Menighedsfakultetet i Århus og været docent i etik.

Han har desuden redigeret Lohses Etik-serie i perioden1986-91, været medlem af Kristelig Lægeforenings etiske udvalg fra 1997, medlem af repræsentantskabet for Evangelisk Alliance i Danmark fra 2003, medlem af Arbejdsmarkeds-Etisk Råd fra 2004 og formand for Dialogcentret fra 2005.


Artiklen fortsætter efter annoncen: