Egon Falk oplever de utroligste ting som missionær i Tanzania

Titusinder deltager i New Life Outreachs store kampagner, hvor Egon Falk taler og beder for syge.

Man kan kun blive glad af at læse Egon Falks bog. For den handler om alle de store mirakler, som Gud gør for tusindvis af fattige afrikanere.

Egon Falk taler jævnligt til titusindvis af tilhørere ved store udendørs kampagner i Tanzania. Her sker mange vidunderlige helbredelser, og tusindvis får et møde med Gud og tager imod frelsen i Jesus Kristus.

I dag driver New Life Outreach, som Hannah og Egon Falks arbejde hedder, også et stort skolearbejde. Fra de mindste børn til akademisk lederuddannelse for voksne unge, som tager ud og forvandler Tanzania.

Mange af os har måske kun sporadisk hørt om denne frimodige bornholmer. Mens han var herhjemme i janteland, var han da en jævn god prædikant, fortæller folk. At det skulle blive så stort i Afrika, er svært at fatte.

Bogen indeholder en varm anbefaling fra Afrikas største evangelist nogensinde, Reinhard Bonnke, som døde for godt et år siden. Han nåede at lede over 70 millioner til Jesus. Men selv han er imponeret af danske Egon. Bonnke opfordrer læserne til ”gennem forbøn og donationer at støtte denne ydmyge Guds tjener”.

Også Aril Edvardsen fra Norge nåede at skrive en anbefaling af ”denne internationalt kendte missionær og evangelist – en mand som i den grad har viet sit liv til at tjene Gud.”

Som bekendt er en profet sjældent anerkendt i sit hjemland, og det er typisk for os danskere, at vi skal høre fra andre, hvilket storslået arbejde en dansk missionær har gået og udført gennem næsten 50 år. Sammen med Hannah, først og fremmest, og en masse medarbejdere, men ikke mindst på grund af de mennesker, som trofast har støttet arbejdet gennem alle år.

Det må være vidunderligt for giverne at se alt, hvad der er kommet ud af deres ”investering” i Guds rige. For Guds nåde imod Egon har ikke været forgæves!


Artiklen fortsætter efter annoncen:I bogen fortæller Egon ellers om, hvordan han voksede op som en trodsig og vanskelig dreng i en fiskerfamilie på Bornholm. På et tidspunkt smed faderen ham ud, fordi han var så strid. Og det er tankevækkende, hvad der var blevet af Egons liv, hvis han var fortsat med at trodse og gøre oprør.

Men Egon gik i sig selv, fortrød og bad om tilgivelse. Og det var ét af de afgørende valg, som ledte ham ind i den store tjeneste. Et andet vigtigt valg var Hannah, som har bakket ham op livet igennem. Et tredje valg var at vove sig ud i et usikkert liv som missionær uden støtte nok og med uhumske omgivelser, børn på kostskole og andre afsavn.
Men se hvilken høst!

Så lad os lægge jantementaliteten og fordommene til side og bare glæde os over, at så mange tusinder er blevet frelst, helbredt og løftet op.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Det er stærkt opmuntrende at læse om, hvordan Guds kraft stadig virker, når vi frimodigt tør tro på Jesus Kristus.

Tænk, hvis den tro blev omsat til danske forhold.

Egon Falk:
Egons Bog – En bornholmsk fiskerdrengs dramatiske liv i Afrika – som menneskefisker.
200 sider. Farvebilleder.
248 kr. som trykt bog.
Kun 48 kr. som e-bog.
Udfordringens forlag.
Bestil på Hosianna.dk