Moskva: Fængslet oppositionsleder oplever ”Guds hjælp”

Alexei Navalny, der blev forgiftet med nervegas i august 2020, er nu igen fængslet i Rusland.

Under en høring i sin appelsag sidste weekend fortalte den russiske oppositionsleder Alexei Navalny om sin nyfundne tro på Gud, sin kamp for friheden og drømmen om at lede Rusland ud af ”Vladimir Putins autoritære greb”.

Det skriver CBN News.

Den 44-årige Navalny blev arresteret i lufthavnen den 17. januar, da han vendte tilbage til Rusland fra Tyskland, hvor han modtog behandling efter et nervegas-angreb, som han mener, regeringen stod bag.

Tidligere i denne måned blev Navalny ved en lavere domstol idømt to år og otte måneders fængsel for at have overtrådt betingelserne for sin prøveløsladelse under opholdet i Tyskland. Hans blev i 2014 dømt for underslæb, hvilket han selv afviser som en falsk anklage.

Dommeren afviste sidste lørdag oppositionslederens appel af fængselsdommen. Selv afslørede Navalny, at han ikke længere er ateist, men tror på Gud og har fundet sandheden i Bibelen. Han mindede retten om ordene fra Matt. 5,6, hvor Jesus siger:

”Velsignede er de, der tørster efter retfærdighed – for de skal få slukket deres tørst”.