Kvinder fra øgruppen Vanuatu leder international bededag

Programmet til Kvindernes Internationale Bededag, der i år foregår den 5. marts, kommer fra Vanuatu i Stillehavet.

Fredag den 5. marts 2021 leder kvinder fra Vanuatu i Stillehavet Kvindernes Internationale Bededag i Danmark og i omkring 170 andre lande. Kvinder fra alle kirkesamfund i Vanuatu har i fællesskab udarbejdet det materiale, som bruges i alle landene.

Hvert år den første fredag i marts samles kvinder fra solen står op ved datolinjen og til solen går ned om det samme tema. I år er temaet ”Byg på et stærkt fundament”.

Man kan se oplægget fra den smukke øgruppe Vanuatu på https://www.facebook.com/WDPIC. Der er også fokus på kvinder fra andre dele af verden, som har udfordringer i form af fx. fattigdom, mangel på uddannelse og de problemer, som skyldes pandemien.

Man kan finde og downloade materialet fra Danmarks Økumeniske Kvindekomite’s hjemmeside.