Pulse-evangelist Nick Hall: ’100.000 blev frelst i 2020’

Nick Hall, der er grundlægger af evangelisations-netværket PULSE, var gennem 10 år med i Billy Grahams kampagner. Her ses han under eventet ”Together 2016” i Washington.

Evangelisten Nick Hall, der er grundlægger af evangelisationsbevægelsen PULSE, siger, at over 100.000 mennesker gav deres liv til Kristus sidste år. Det skyldes ikke mindst unge kristnes vidnesbyrd, forklarede han overfor CBN News.

– Unge troende har en stærk længsel efter at samles for at fortælle om Jesus og evangeliet. Jeg ser mennesker, der beder, faster og virkelig tror, at uanset hvad der sker, har vi en Gud, der har kontrollen, og vi må stole på ham mere end nogensinde før, sagde Nick Hall.

I interviewet sagde han også, at PULSE skal være til stede, også når der sker svære ting, som man oplevede det i 2020:

“Vi vil have evangeliet ud, og kirken skal være det sted, hvor vi finder håb,” sagde han og pegede samtidig på, at kristne skal have mere fokus på Jesus end på ”sekundære ting” som politik og valg. Men samtidig skal kirkerne somme tider sige fra over for diskrimination og uretfærdighed.

”Jeg er i Minneapolis, hvor George Floyd blev dræbt på gaden, og der har været uro og protester. Når én i familien lider, må vi alle lide med. Og det med racisme og diskrimination har plaget vort land alt for længe,” sagde Nick Hall.

Han mener, at kirken ikke skal tie stille længere, men i stedet pege på lyset fra Kristus.
Trods nedlukninger under pandemien har PULSE forkyndt evangeliet for 150 millioner mennesker, og 100.000 har offentligt bekendt, at de er kommet til tro på Jesus.

Nick Hall fortæller, at hans bøn for 2021 er, at kirken vender sig til Gud i bekendelse og bøn om vækkelse og fornyelse. ”Det er nu, at verden skal opleve en klar forkyndelse af evangeliet og se, at Jesus er den, de har søgt efter,” siger Nick Hall.