Amalie Skriver sætter musik til Charlotte Rørths Jesus-oplevelse

Efter at have læst journalist Charlotte Rørths bog ”Jeg Mødte Jesus”, fik Amalie Skriver lyst til at sætte musik til den mirakuløse oplevelse.

Som optakt til påsken udgiver Amalie Skriver en ny single “ÚBEDA”, som fortæller om en mirakluløs oplevelse.

Amalie Skriver er en ung singer/songwriter fra København med noget på hjerte. Hun har udgivet sin egen musik siden 2010 og har vundet UK songwritingcontest i 2018 og har fået flere anerkendelser for sin musik. Hun skriver om emner, der belyser livets mange spørgsmål og en søgen efter mening.

Efter at have læst journalist og forfatter Charlotte Rørths bog, ”Jeg Mødte Jesus”, fik Amalie lyst til at sætte musik til Charlottes mirakuløse oplevelse.

Baggrund for sangen

I byen Úbeda i Sydspanien får Charlotte som helt almindelig journalist et uventet og livsomvæltende syn, mens hun sidder på en bænk i en kirkes sakristi.

Her viser Jesus sig for hende. Det har hun beskrevet i bogen, samt i tv-udsendelser og en lang række foredrag.

Charlottes oplevelse fik Amalie til at skrive sangen Úbeda, som har fået en flot finalistplacering i UK Songwriting Contest 2020 og en Honorable Mention i SongDoor International Songwriting Competition.

– Det, der især gjorde et stort indtryk på mig, var Charlottes beskrivelse af Jesus, som ikke stillede en masse krav til hende, men bare syntes, at det var godt, at hun var til, fortæller Amalie.

Læs resten af artiklen her på: udf.nu


Artiklen fortsætter efter annoncen: