Mange opkald får sjælesorgslinje til at udvide åbningstiden

Mere end 150 opkald til sjælesorgslinjen i årets første uger har fået Indre Mission til at udvide åbningstiderne flere gange.

Der har virkelig været brug for sjælesorgslinjen i coronatiden, skriver Impuls.

Leder af sjælesorgslinjen, Finn Najbjerg, glæder sig over, at mange lønnede medarbejdere har givet tilsagn om at tage en vagt. Han fortæller også, at der en aften var hele syv opkald, og at en enkelt samtale kan vare en time. ”Så er man altså brugt efter en vagt,” fastslår han.

Sjælesorgslinjen skal fortsætte, lige så længe som nedlukningen af IM-fællesskaberne varer. Lige nu holder man åbent tre aftener om ugen, og flere emner presser sig på i denne tid, blandt andet fordi nogle mister arbejdet eller har det svært i familien. Men det er ikke kun IM-venner, der ringer.

”Der er en stor gruppe, som vi fornemmer kommer i Indre Mission og i kirken, men vi søges også af en del, som ikke kender så meget til kristentroen,” siger Finn Najbjerg, som glæder sig over de nye kontakter. ”Vi bliver kendt rundt i landet, så der vil også være brug for os fremover,” fastslår han.