Tidl. partiformand er 60 år

Stig Grenov

Stig Grenov, Hørsholm, den tidligere formand for Kristendemokraterne, fyldte mandag den 15. marts 60 år.

Stig Grenov er uddannet som lærer fra Hellerup Seminarium. Han blev straks derefter ansat på Maglegårdsskolen i Hellerup, hvor han var indtil 1998. Siden 1999 har han været lærer på Marie Mørks Skole i Hillerød.

Stig Grenov var en af hovedspillerne i det store opgør i partiet i 2008, hvor Kornbek-fløjen og ungdomsafdelingen forlod partiet.

Efter en periode med byrpådsmedlem Bjarne Hartung Kierkegaard fra Bornholm som formand, og en kort perode med folketingsmand Per Ørum, blev Stig Grenov valgt til formand i 2012. Og han nåede at være frontfigur gemnnem flere valg.

Men under valgkampen i 2019 fik han flere ildebefindender og måtte sygemelde sig. Det blev chancen for næstformand Isabella Arendt, som nu står i spidsen for partiet. Udover sin politiske kamp havde Grenov fortsat fuldtidsjob som lærer, og stresset blev for stort.

Stig Grenov er gift med Benedikte Grenov, som er læge, og parret har tre børn.