Børkop Højskole åbner igen

Børkop Højskole.

På Børkop Højskole er et nyt sommerkursus begyndt den 12. april.

På Børkop Højskole har man for nylig startet hold F21, som et bibelhøjskolens første hold efter corona-nedlukningen. Kulturminister Joy Mogensen meddelte den 10. marts, at højskolerne måtte starte op igen d. 15. marts.

Børkop Højskole var i gang med en renovering af Å-kollegiet. Den blev fremskyndet, så man kunne starte op den 12. april. De ansatte har haft ekstraordinært travlt. De tålmodige elever kan nu se frem til at sove i en ny seng med ny-renoverede værelser på skolen.

På kollegiet sover de fleste i enkeltværelser, men der er mulighed for at dobbeltværelse, hvis man er gift.

Bibelhøjskolen tilbyder bl.a. kursus med Sjælesorg, Krea-Bibelkursus og Outdoorkursus med kajak og klatring. De ældre tilbydes Seniorhøjskole i august.