Kristent plejehjem får ny leder

Pædagog Jørgen Engholm Andersen skal være leder af plejehjemmet Klokkebjerg i Skjern.

Jørgen Engholm Andersen kommer fra en stilling som leder af Blå Kors’ varmestue i Herning.

Fra 1. juni skal Jørgen Engholm Andersen være leder på Klokkebjerg Plejehjem i Skjern. Han afløser dermed lederparret Jytte og Ove Nielsen.

Plejehjemmet Klokkebjerg er en selvejende institution, der drives som friplejehjem af Luthersk Mission. Lederskiftet finder sted i forlængelse af, at det nuværende lederpar Jytte & Ove Nielsen har ønsket at gå på pension efter 25 års virke på Klokkebjerg.

Fra varmestue til plejehjem

Efter en grundig ansættelsesproces har bestyrelsen for Klokkebjerg ansat Jørgen Engholm Andersen.

Jørgen Engholm Andersen er 45 år og har i en længere årrække arbejdet i Blå Kors som leder, senest som forstander på Blå Kors’ Varmestue i Herning.

Jytte og Ove Nielsen vil gå på pension efter 25 år som lederpar på plejehjemmet Klokkebjerg.

Jørgen Engholm Andersen bor i Skjern med sin familie bestående af hustru og fire børn. Jørgen er uddannet pædagog og har suppleret med en akademiuddannelse i ledelse.

Kristent plejehjem

Bestyrelsen for Klokkebjerg glæder sig til samarbejdet med Jørgen Engholm Andersen.

Bestyrelsen er overbevist om at Jørgen rummer de kvalifikationer, der skal til for sikre, at Klokkebjerg fortsat kan være en god arbejdsplads, et velfungerende plejehjem og et attraktivt tilbud til pleje- og omsorgskrævende ældre – drevet i en ånd og på et værdigrundlag som er båret af det kristne livs- og menneskesyn, udtaler bestyrelsens formand Vagn Juhl Jensen.

Jørgen Engholm Andersen siger om sin nye stilling:


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Jeg glæder mig til at tiltræde stillingen som leder af Klokkebjerg. Jeg ser frem til, sammen med engagerede og dygtige medarbejdere, at videreføre den gode ånd på hjemmet, hvor respekt, omsorg og nærvær er i centrum i forhold til den enkelte beboer.

Herudover vil jeg have fokus på at skabe en arbejdsplads, som videreudvikler sig, og hvor medarbejderne trives.

Plejehjemmet Klokkebjerg ligger i Skjern i en stor have ned til Kirkeåen, ca. 1 km fra bycentrum og en halv km fra kirken.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Klokkebjerg har 64 boliger, og nogle af boligerne har en størrelse, så der også kan bo ægtepar.

Som kristent plejehjem ønsker man på Klokkebjerg at tilgodese alle beboernes behov, både de fysiske, psykiske, sociale og åndelige, så de kan fastholde ansvaret, selvstændigheden og selvbestemmelsen i eget liv.

Plejehjemsbeboere kan i dag frit vælge, hvilket plejehjem, de ønsker at bo på.