Så kom Skive med på landkortet

Af Henri Nissen, Ansvarshavende redaktør

– Vi er en gruppe i Skive som har besluttet at mødes hver 14. dag til bøn for Skive og for vort land, vores familier og hinanden. For skolerne, børnene, de unge, uddannelsesstederne samt arbejdspladserne i byen.

Sådan skriver nogle læsere i Skive, som fortsætter:

– Vi vil gerne tilmeldes som bønnegruppe. Vi modtager Udfordringen hver uge og har det dårligt med, at Skive og omegn stadig ikke er grønt område.

De henviser til det landkort over Danmark, hvor vi har markeret de områder, hvor nogle kristne har taget ansvar for at bede for deres kommune og byer. (Se kortet nederst på siden.)

Så velkommen til gruppen, som også har planer om at gå bønnevandringer for at bede for den by, de holder af. (Hvis andre læsere har lyst til at være med, kan de kontakte Emmy på 24988867 eller Lisbeth på 40854277.)

Idéen med at få Danmark dækket ind af bøn opstod efter finske Paivi Heikkalas besøg i 2014 og flere gange senere. Hun satte gang i en bønne-bevægelse i Finland, hvor alle landets over 400 kommuner derefter blev dækket ind.

Og de kommende år oplevede man både lokalt og på landsplan bønnesvar. Fx i politik, hvor man fik en troende kristen præsident og statsminister.

Desværre har det trukket ud med at få hele Danmark dækket. Der er stadig nogle sorte pletter. Bl.a. i København og Nordsjælland. Og dette til trods for, at der findes masser af troende kristne i disse områder. Men måske har man ikke helt forstået, at der faktisk sker ændringer i det synlige, når vi be’r ind i den åndelige verden?


Artiklen fortsætter efter annoncen:Jeg bliver selv stadig mere bevidst om, at vi kristne nok kan arrangere en masse, men de reelle resultater er få. (Se Haggaj 1,5.) For det er en åndelig kamp.

Til gengæld kan vi opleve overraskende gode resultater, hvis vi bare tager os tid til at søge Gud først. Han giver os idéer, som er meget mere geniale, end det vi selv havde planlagt. Og Gud åbner døre.