Dansk kampagne i Benin på tirsdag

Efter en lang corona-pause kan Gospel Outreach igen holde store udendørs kampagner.

Per Hyldgaard var tidligere i maj i Benin for at holde en konference som optakt til kampagnen i det nordlige Benin den 25.-29. maj. På forberedelseskampagnen skete der også flere mirakuløse helbredelser.

Den danske missionsorganisation Gospel Outreach glæder sig til igen at holde rigtige kampagner.

På tirsdag går det løs i byen Natitingou i den nordlige del af Benin. Kampagnen løber fra den 25.-29. maj. Og det er første gang, at Per Hyldgaards og hans team rykker så langt nordpå. Mens den sydlige del af det vestafrikanske land er overvejende kristent, er den nordlige del muslimsk.

Og desuden er Benin et center for okkult woodoo-dyrkelse. Men Gospel Outreach har holdt en lang række af kampagner, og det har været en stor succes, som er resulteret i mange nye kristne menigheder.

– Vi er netop hjemvendt fra Benin, hvor vi har afholdt en konference for nuværende og kommende menighedsplantere. Over 150 deltog i konferencen, fortæller Per Hyldgaard.

– Hvor var det skønt at være i gang i Benin igen – altså på den rigtige måde. Under corona-nedlukningen har vi jo afholdt flere arrangementer i Benin via storskærm, og det har været fint nok, men der er nu ikke noget som et rigtigt møde, hvor Guds Ånd virker og rører mange mennesker, fortæller per Hyldgaard. Undervisningen foregik over en uge.

– Alle deltagere var sultne efter Guds Ord, og Gud virkede med alt fra udfordringer og omvendelse til helbredelse og fornyelse.

Samtidig fik vi lavet mange forberedelser til den kommende kampagne i Natitingou i Benin. Det er første gang, byen skal have en sådan kampagne, fortæller Per Hyldgaard, der ikke lægger skjul på, at der både er begejstring og modstand. Og når det er tilfældet, tror han, det er tegn på, at det er en vigtig kampagne.

– Husk os i forbøn, og bed om mange sjæles frelse, og at mange nye menigheder må blive startet. Området har unåede stammer, så det er af stor vigtighed, vi får startet nye kirker. Og alt er netop forberedt til, at det sker, fortæller den danske verdensevangelist.


Artiklen fortsætter efter annoncen: