Fængselsmission uddelte 100.000 bibler på ét år

Mange indsatte har efterspurgt bibler under pandemien.

Under COVID-19-pandemien har Prison Fellowship i USA uddelt 100.000 bibler. Der er stor efterspørgsel efter Guds Ord, udtalte den administrerende direktør for PF til The Christian Post.

Direktør James Ackerman forklarer, at der var en udbredt følelse af håbløshed i fængslerne under pandemien.

“I den periode, hvor fængslerne var lukkede, og de indsatte mænd og kvinder måtte leve uden besøg og opfølgning, var der en følelse af håbløshed i fængslerne,” sagde Ackerman. Samtidig oplevede han for første gang i PF’s 45-årige historie en stærk længsel efter evangeliet i fængslerne.

“Gud lagde det på menneskers hjerte, og præsterne begyndte at fremhæve Guds Ord. Det er meget opmuntrende for mig, at evangeliets håb blev så efterspurgt,” tilføjer han.

Under pandemien har Prison Fellowship på ni måneder uddelt 100.000 kopier af ”The Life Recovery Bible” fra forlaget Tyndale. Det er en studiebibel med et rehabiliteringsprogram i 12 trin for misbrugere og andre, der kæmper med personlige problemer.

Ifølge Tyndales hjemmeside peger ”Bibelen for misbrugere” på Gud selv som den primære kilde til helbredelse.

– Det at have en bibel, som taler om helbredelse for misbrug og andre behov, har været en prioritet for os. Samtidig viser Bibelen de fængslede, at de kan få en ny start i livet sammen med Jesus Kristus, fortalte Ackerman.

Med udbredelsen af The Life Recovery Bible har de indsatte været rolige under pandemien, trods eksperternes frygt for det modsatte.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der er blevet trykt over 3 millioner kopier af The Life Recovery Bible, som kan fås både på engelsk og spansk. Siden partnerskabet med Tyndale startede i 2018, har Prison Fellowship uddelt over 162.000 bibler til indsatte mænd og kvinder.